Links

Logo autoservice Rozendaal

www.autoservice-rozendaal.nl 


Auto Service Rozendaal (ASR) is een allround autobedrijf met jarenlange ervaring!
   
U kunt bij ons terecht voor:
•        In- en verkoop van gebruikte auto’s
•        Herstelwerkzaamheden, onderhoud en APK
Spuiten van personenauto’s, lichte én zware bedrijfswagens
 
Wij verzorgen voor u:
•        Vervangend vervoer
•        Transport- en ophaaldienst
•        Accurate administratieve en financiële schade afwikkeling met alle verzekeringsmaatschappijen

ASR is uw Datsun/Nissan Z en ZX specialist!

Zie ook: www.zpartscentre.com

Naast In- en Verkoop van deze auto’s onderhouden, restaureren, repareren wij uw oude Datsun of Nissan tot in de nieuwstaat!

 

 

   FEHAC

www.fehac.nl

De Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs, kortweg FEHAC is in 1976 opgericht door een tiental clubs voor klassieke personenauto’s als belangenvereniging voor ‘Klassiek rijdend Nederland’. De steeds strenger wordende overheidsmaatregelen met betrekking tot het gemotoriseerd verkeer in het algemeen hebben soms juist voor de historische voertuighobby verstrekkende gevolgen.

 

 logo Z-point.nl 

www.z-point.nl
This webpage is a contribution to the fabulous Datsun Z Works Rally cars, their drivers and navigators in the early seventies.Discover the world of Datsun rallying through results, reports, pictures and movies.

logo creativeaction

www.creativeaction.nl/rally
Strategie bepalen, concentratie, anticiperen, karakter tonen, combinatie van schoonheid en snelheid en de wil om bij de beste te horen zijn die eigenschappen die bij zowel Creative Action Holland als bij de historische rally sport van toepassing zijn en dus daarom is Creative Action actief in deze schitterende sport.

 

 

De Jong logo

www.dejong-autoonderdelen.nl


De Jong Motoren levert nieuwe, gereviseerde en gebruikte onderdelen met garantie. Tevens is het mogelijk om, op afspraak, uw eigen onderdelen door ons te laten reviseren.