Locatie

Dolfinarium:
Strandboulevard Oost 1
3841 AB Harderwijk

Vanaf 26 februari 2018 zijn de vergaderdocumenten te downloaden via MIJN Z&ZX op de website.
Agendapunten kunnen tot 24 februari per email worden ingediend bij

secretariaat@z-zxclub.nl

Let op: aanmelden kan tot 24 februari 2018 via evenementen@z-zxclub.nl ,

de Facebookpagina van de Z & ZX Club

https://www.facebook.com/groups/268736103224937/ 

of

via het FORUM op de website.

www.z-zxclub.nl

Evenementenlijn
Heine Zeeman
E-mail: evenementen@z-zxclub.nl
Tel.: 036 5300801 (na 19.00 uur)

4 maart 2018 - Algemene Leden Vergadering

Programma

Hallo Z & ZX Clublid
Onlangs ontving u een uitnodiging voor de Algemene Leden Vergadering van de Z&ZX Club Holland die dit jaar plaats vind in het Dolfinarium te Harderwijk. Als clublid bent u van harte uitgenodigd om de Algemene Leden Vergadering bij te wonen. Voor Clubleden is op vertoon van deze uitnodiging is de toegang gratis voor de partners wordt een bijdrage van € 12,50 en voor een introducé € 15,00 gevraagd te betalen tijdens het evenement bij Rob Goedhart. Bij uw aanmelding graag de namen opgeven van de personen die met u meekomen.

 

Programma van de Z-ZX Club Holland
10:00 uur
Vanaf deze tijd verwelkomen wij de leden en hun introducés om te genieten van de activiteiten van het Dolfinarium. Op vertoon van deze uitnodiging ontvangt u bij de kaartverkoop een toegangsticket met een plattegrond van het Dolfinarium om op eigen gelegenheid het park te ontdekken. 

12:30 uur
Dan worden u en uw partner/introducé verwacht in Restaurant De Dageraad voor een uitgebreid sandwichbuffet verwacht welke u door de Z&ZX Club Nederland word aangeboden. Het buffet bestaat uit diverse rijkelijk belegde sandwiches, handfruit, melk, jus d’orange, melk, thee en koffie. Uiteraard is dit ook de gelegenheid is om weer eens bij te praten over het wel en wee van onze auto’s en nieuwe wetenswaardigheden.

14:00 uur
Aanvang van de Algemene Leden Vergadering. Na afloop van de vergadering kunt eventueel uw bezoek aan het Dolfinarium voortzetten. Het Dolfinarium sluit om 17.00 uur.

Wilt u, om teleurstellingen bij de ingang van het Dolfinarium te voorkomen, bij uw aanmelding de namen opgeven van de personen die met u meekomen.